Asiakaspalvelu   |     Suomi   EUR   |  
Select country
Select language
Kirjaudu sisään
Moringa, vahva antioksidantti | Cosmopharma (FI)konsultti JaSie
Tuotteet

Moringa, vahva antioksidantti


15 marraskuu 2019
« TakaisinSkinSupplement Complex Care on nimi monitahoiselle ainesosa kokonaisuudelle, joka on lisätty parantamaan tuotteitamme Cosmopharma- ja x3 kasvohoito sarjoissa.
Yksi kaikista hyvää tekevistä ainesosista, jonka löysimme, on Moringa, jonka jo aikaisemmin mainitsimme sisältävän fantastisia ominaisuuksia, jotka säilyttävät ihomme nuorekkaana, notkeana ja raikkaan hehkuvana!

Mikä tekee Moringa’sta niin fantastisen ainesosiltaan meidän ihollemme?
Jos tästä kirjoittaisi Victoria Look Fantastic’sta, hän asettaisi järjestykseen riviin suuria merkkejä, jotka kaikki ovat valinneet tämän vaikuttavan kasvin heidän ihonhoitotuotteilleen, kasvin, joka on täynnä mineraaleja, antioksidantteja ja vitamiineja.

Mitkä ovat Moringan hyödyt ihollesi?
Luonnolliset, hoitavat ainesosat ovat hyvä yhdistelmä ihonhoito rutiineihin.
Kasvilla, joka kestää kovatkin olosuhteet ja suojaa & korjaa itseään luonnolliseen muotoon, on usein parantava vaikutus ihoon.
Moringa on ainesosa ja kasvi, jonka alkuperä on Himalajalla mutta kasvaa myös trooppisissa olosuhteissa. Kasvi on tunnettu kyvystään viihtyä ja kasvaa nopeasti trooppisessa ilmastossa todella vähäisellä määrällä vettä, tai jopa ilman vettä.
Moringaa kutsutaan tavallisesti elämän puuksi, ja se on täynnä kosteuttavia ja suojaavia ominaisuuksia, joista saat taianomaisia ainesosia ihonhoitoosi.

Mikä tekee Moringasta niin ihmeellisen?
Moringa on täynnä vitamiineja ja ravintoaineita, joiden avulla ihosi vahvistuu ja kaunistuu.
Moringa on todella paljon A vitamiinia, anti-aging ainesosaa, joka vahvistaa ihosoluja uudistumaan ja heikentää ihon juonteita ja ryppyjä. Solujen uudistuminen on välttämätöntä, jotta saavutetaan säteilevä, nuorekas iho ja samanaikaisesti välttää akneiho, joka tekee moringasta loistavan ainesosan sekä aikuiselle että akne-ihoiselle.
Moringa sisältää myös E vitamiinia, joka auttaa ihoa pysymään kosteana, mikä puolestaan saa ihon näyttämään pehmeältä ja raikkaalta. Täydellinen kuivalle iholle, joka tarvitsee tehokasta kosteutusta.
Kasvin antioksidantti ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen ainesosan ihonhoitoon sillä meidän iho tarvitsee enemmän ja enemmän suojaa ilmansaasteita vastaan. Antioksidantti rikas E vitamiini auttaa luomaan suojan ihollesi, mikä puolestaan auttaa suojaamaa ihoasi ympäristötekijöiltä ja haitallisilta vapailta radikaaleilta.
Monella muutosvoimaisella ominaisuudella varustettu moringa on uusi, monipuolinen ainesosa, joka pitäisi olla osana sinun jokapäiväistä ihohoitoasi.
Olemme erittäin iloisia siitä, että nämä hyvää tekevät ainesosat ovat X3 sarjan tuotteissamme sekä lähes jokaisessa Cosmopharma-sarja tuotteessa.
Moringa sisältää kaiken kaikkiaan 46 antioksidanttia ja 36 anti-inflammatorista ainetta.
Moringa Oleifera Leaf Extract
Moringa-kasvissa on paljon korkeita vitamiini pitoisuuksia (A, B, C, D, E) ja mineraaleja (kupari, rauta, sinkki, magnesium, piidioksidi ja mangaani) sekä ennätyksellisen proteiinipitoisia ravintoaineita (kuten kollageeni, elastaani ja keratiini). Nämä kaikki ovat voimakkaita anti-aging ainesosia.
Moringassa on myös anti-inflammatorisia ja antiseptisiä ominaisuuksia. Se vahvistaa sekä ihoa että hiusten rakennetta.
Moringa sisältää rikkiä, mineraalia, jota on kehon kaikissa soluissa ja joka on tärkein ainesosa kollageenissa ja keratiinissa. Kollageeni sitoo yhteen ja tukee kudoksia (näin siloittaa juonteita) antaen joustavuutta ja pehmeyttä iholle. Keratiini puolestaan on jäykkä aines, joka antaa iholle jämäkkyyttä ja vahvuutta. Nämä kaksi ainesosaa (yhdessä elastiini) vaikuttavat ihokudoksiin lisäten kimmoisuutta.

 « Takaisin
Ostoskori on tyhjä
Yhteyshenkilö
JaSie
Puhelin: +358 40 754 49 61
jaana@jasie.fi

Nettikauppa
Muu tieto
© Cosmopharma   |   Käyttöehdot   |   Tietosuojaseloste   |   Evästeet   |   Tekijänoikeus   |   Yhteystiedot   |