Asiakaspalvelu   |     Suomi   EUR   |  
Select country
Select language
Kirjaudu sisään
Cosmopharma - The story | Cosmopharma (FI)konsultti JaSie

Cosmopharma - The story

Cosmopharma perustettiin 15.10.2006 ja pääkonttori sijaitsee edelleen samassa osoitteessa Kungsängenissä, Tukholman esikaupunkialueella, Meillä perustajilla oli kaikilla kokemusta kotimyyntialalta eri tavoin ja näin täydensimme toisiamme hyvin.
Aloituspäivänämme meillä ei ollut yhden ainutta konsulttia ja vain 16 tuotetta valikoimassa. Hyvien kontaktiemme, kokemuksemme ja palavan innostuksemme sekä uskomme hyvään ideaan saimme lentävän lähdön!

Jo 6 vuotta aloituksen jälkeen vuonna 2012 meillä oli 1217 aktiivista konsulttia i 3 maassa ja tuotelukumäärä oli kasvanut kuudestatoista lähemmäs 200. Liikevaihtomme loppukuluttajalle oli melkein 1,9 miljoonaa euroa.

Vielä 6 vuotta myöhemmin 2018 aktiivisten konsulttien määrä oli kasvanut lähemmäs 1900 viidessä maassa ja tuotteiden lukumäärä yli 400 kappaleeseen. Liikevaihto oli kasvanut 2,2 miljoonaan.

2010 käynnistimme Väri- ja Tyylikonseptimme, jossa tarjoamme stylistikoulutuksia. Kaikki koulutetut stylistikonsulttimme voivat tarjota asiakkailleen väri- ja tyylianalyysejä. Meillä on 300 sertifioitua väri- ja tyylianalyytikkoa ympäri Pohjoismaita, monella on yli 20 vuoden kokemus alalta! Voimmekin ylpeinä tarjota yhden markkinoiden varmimmista ja parhaista väri- ja tyylianalyyseistä. Väreillä on vaikutusta siihen, kuinka muut sinut näkevät. Kun käytät sinulle oikeita värejä, ihosi hehkuu ja näytät virkeältä. Väärät värit voivat saada sinut näyttämään väsyneemmältä, kalpeammalta ja jopa ikäistäsi vanhemmalta. Huolimatta siitä, mitkä värit ovat suosittuja juuri nyt löytyy kaikista väreistä sinulle sopivia sävyjä, ja pari sellaista, jotka eivät sovi. Tyyli ja muoti ovat aina ajankohtaisia aiheita. Mutta ei ole aina helppoa pysyä selvillä niistä. Etenkin mikäli ei tiedä, mistä aloittaa. Saat henkilökohtaisen analyysin tyylikonsultilta, joka käy kanssasi läpi persoonallisen tyylisi, vartalomallisi, antaa vinkkejä, kuinka korostaa ja häivyttää sekä ennen kaikkea laatii perusvaatevaraston, josta voit muodin muuttuessa tai halutessasi uudistua muokata juuri sinulle sopivan! 
                          

2011 lanseerasimme ensimmäisen ekologisen sarjamme, Cosmopharma Organicin. Sarja on 100% luonnollisen sisällöltään ja sisältää suuren määrän ekologisia ainesosia. Se oli hyvin vallankumouksellinen, koska sarja on vedetön ja säilöntäaineeton.  


2018 lanseerasimme vegaanisen mineraalimeikkisarjan Barefaced Beautyn, joka myös nousi asiakkaidemme suureen suosioon.

2019 kuljemme täysin uutta tietä. Palaamme takaisin pienempään tuotevalikoimaan, johon jää ainoastaan parhaiten myyvät sarjamme. Näin ollen valikoima on noin 170 tuotteen suuruinen. Tämä antaa paremman turvan ja selkeyttä sekä konsulteillemme, kotimyyjille, jälleenmyyjille ja erityisesti asiakkaillemme. Mitä suurempi valikoima, sen vaikeampaa on löytää sopiva tuote.
Säilytämme luonnollisesti sarjan, joka meillä on ollut alusta alkaen, eli Cosmopharma Linen, mutta annamme sille uuden kuosin sekä päivitetyt ja aktiivisemmat ainesosat. Jalostamme myös ekologisen Organic sarjamme ja teemme siitä nyt myös vegaanisen. Myös vegaaninen supermeikkisarjamme Barefaced Beauty jää valikoimaamme.

Cosmopharma on- ja on aina ollut- perheyritys ja toivomme voivamme pitää kiinni maanläheisestä, lämpimästä tavasta tehdä työtä ja pitää se yksinkertaisena ja tuttuna, riippumatta siitä, kuinka suureksi kasvamme.
Läheisyys, luottamus ja rehellisyys konsulttien, johtajien, asiakkaiden ja valmistajien kanssa on meille äärimmäisen tärkeää. Pyrimme aina toimimaan ydin arvojemme mukaisesti kaikessa toiminnassamme. Niin kaikissa uusissa kampanjoissa, uusien tuotteiden lanseerauksissa kuin kaikkien matkojen ja konferenssien järjestämisessä. Cosmopharmassa työskenteleminen on oltava hauskaa, kehittävää ja iloa tuottavaa. Sitä tehdään omasta halusta ja vapaasta tahdosta.  On voitava myydä niin paljon tai vähän kuin itse haluaa, silloin kun haluaa. Emme aseta pelottavia ja turhia vaatimuksia työkavereillemme ja konsulteille. Ainoa asia, jossa meillä on vaatimuksia, oikein korkeita vaatimuksia, on toimittajillemme ja valmistajille.

Laadun on aina oltava ehdottomasti parasta mahdollista! Emme koskaan tingi laadusta tai pyri kilpailemaan hinnoilla käyttämällä halvempia raaka-aineita. Raaka-aineet ovat meille kaiken A ja O. Kaikki tuoteista asiakaspalveluun ja kotisivuille on oltava huippulaatua!


Perustajat, jotka tänä päivänä luotsaamme Cosmopharmaa olemme me; Trond Glommen ja Susanne Sjölander. 
Trond on iloinen mies- ”gla gutt” - Norjasta. Trond on toiminut MLM-alalla vuodesta 1991. Hän aloitti kotimyyjänä ja rakensi menestyksekkäästi oman organisaation verkostossa ja on kasvattanut omalla kokemuksellaan suuren tiedon rekrytoinnista ja asiakkaiden saavuttamisesta. Hän on myös luotsannut omaa MLM yritystä parin vuoden ajan ennen kuin käynnisti Cosmopharman 2006.

Susanne on työskennellyt markkinointiassistenttina ja tapahtumakoordinaattorina MLM yrityksessä vuodesta 1997. Hän on toiminut kotimyyjänä ja kerännyt paljon kokemusta siitä, mitä vaaditaan asiakkaiden pitämiseen iloisina, mitä työkaluja tarvitaan, jotta useat emännät saavat vieraita kotikutsuille ja kuinka pidetään motivoivia kokouksia, konferensseja ja kampanjoita. Tämän kokemuksen turvin poimimme rusinat aikaisemmista kokemuksistamme ja lisäsimme mukaan sen, mitä olimme jääneet kaipaamaan aikaisempien kotimyynnin uran ajoilta. Loimme yksinkertaisen ja konsulteille houkuttelevan markkinointisysteemin, otimme esiin suositut ja korkealaatuiset tuotteemme ja aloitimme Cosmopharman 2006.

Cosmopharma AB:n omistaa Susanne Sjölander. Trond Glommenilla on oma yritys Sanma AS, jolla tänä päivänä on yhteistyösopimus Cosmopharma AB:n kanssa. Kaikki markkinointi, tuotelanseeraus tapahtuma- ja vuosisuunnittelu tehdään tiiviissä yhteistyössä. Visiomme on olla yksi johtavista suoramyyntiyrityksistä ihonhoidon, meikkien, kauneuden ja terveyden alalla. Missiomme on, että Cosmopharma tarjoaa valikoiman laadukkaita tuotteita ihonhoidon, meikkien, kauneuden ja terveyden alalla. Cosmopharma haluaa antaa miehille ja naisille mahdollisuuden vapaampaan ja hauskempaan elämään tarjoamalla riippumattomille myyntikonsulteilleen mahdollisuuden sekä henkilökohtaiseen että taloudelliseen kasvuun.

Jos haluat olla mukana matkallamme, olet lämpimästi tervetullut mukaan lämpöön ja yhteisöllisyyteen meillä Cosmopharmalla!

Terveisin

Susanne Sjölander & Trond Glommen

  


        Susanne Sjölander                      Trond Glommen

  

Ostoskori on tyhjä
Yhteyshenkilö
JaSie
Puhelin: +358 40 754 49 61
jaana@jasie.fi

Informaatio
Nettikauppa
Muu tieto
© Cosmopharma   |   Käyttöehdot   |   Tietosuojaseloste   |   Evästeet   |   Tekijänoikeus   |   Yhteystiedot   |